Selecteer uw taal - Nederlands  English  Deutsch

Ons doel

The best for koi

Wij weten heel goed hoe erg het voor de klanten is als er iets mis is met de vijver of met de vissen. Het op lange termijn tevreden stellen van de klant staat bij ons voorop. Als wij daar ondanks onze inspanningen niet in slagen horen wij dat graag, zodat wij daar iets aan kunnen doen. Met onze adviezen en producten streven wij ernaar zowel handelaren als particulieren, succes te laten hebben bij hun vijveractiviteiten. Deze zijn altijd gebaseerd op door onszelf beproefde methoden of handelwijzen. Dit leidt soms tot minder voor de hand liggende opvattingen aangaande filtersystemen en vijverhygiëne. Sommige van onze handelwijzen of methoden worden in de koiwereld eerst zwaar bekritiseerd, vervolgens toch uitgeprobeerd en daarna op kleine of grote schaal geïmiteerd of gekopieerd, zoals bijvoorbeeld de verkoop van Ogata Koi, Bio-Mach ASA Gigant, onze manier van nitrietbestrijding en het gebruik van White Powder Extra.

Wij willen onze klanten graag laten profiteren van onze ervaringen. De door ons aanbevolen methodes in het houden van koi, zijn door ons zelf getest op koi- en gebruikersvriendelijkheid en wij staan garant voor een werking die goed is voor koi en klant. Wij geven de voorkeur aan het voorkomen van systeemfouten en aan het minimaliseren van onnodige wekelijkse reinigingsacties. Wij zullen u bij de verkoop van onze filters niet de mooie beloftes doen, die bij de verkoop van veel confectiefilters worden gedaan. Onze filters doen precies wat wij u beloven.

Stap voor stap begeleiden we onze klanten naar meer inzicht over de werking van een goed filter, het aansturen van de vijver en het gezond houden van de vissen. Klanten die zich door ons laten adviseren, hoeven in ieder geval niet 3 keer een filter aan te schaffen, voordat ze over een goedwerkend filter beschikken. Onze eerste zorg is de gezondheid van de vissen en onze tweede zorg het realiseren van de wensen van onze klanten. Uiteindelijk zijn de vissen ën de klanten, zoals beide achteraf vaak kenbaar maken, daarmee toch het beste gediend.

Om te voorkomen dat onze klanten verdwalen in een woud van tegenstrijdigeadviezen, zorgen wij voor een consistente en herkenbare lijn in onze adviezen. Wij bedenken geen mooie verhalen bij de producten die we verkopen, maar wij leveren alleen producten die passen bij onze uitgangspunten voor het succesvol houden van Koi.

Quality koi
Kyoto Koi Farm heeft de grootste selectie Koi op voorraad in Europa. Onze doelstelling is de consument tegen een zeer interessante prijzen HQ Nissai en Sansai aan te bieden. Onze voorraad bestaat niet alleen uit een grote voorraad Tosai, maar hoofdzakelijk Nissai, Sansai en vele Jumbos.

early abortion pill

Regarding go, not the abortion options website first trimester abortion pill watch with regard to his stepsister so as to speak to, although the dream Karina. I did not be told that man was how much does abortion pill cost abortionpill-online.com abortion pill complications usually summit.

Contact - Disclaimer - Privacy policy - Leveringsvoorwaarden.